Beste Klant,
Wanneer u zich registreert op onze website worden uw gegevens opgenomen in onze administratie en/of ons CRM systeem. In het kader van de wet AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) kunt u hier lezen hoe wij omgaan met uw gegevens en ons uitgevoerde privacybeleid.

Wij hebben uw gegevens opgenomen in ons bestand voor het uitvoeren van relatiebeheer en het uitvoeren van onze werkzaamheden. Ons beleid is om alleen gegevens van u in onze administratie en/of CRM systeem op te nemen die belangrijk zijn voor onze dienstverlening, het leveren van goederen en/of marketing uitingen. De overige gegevens worden direct verwijderd.

Wij zorgen ervoor dat uw gegevens vertrouwelijk worden behandeld en garanderen een zorgvuldige en discrete omgang. Wij verwerken persoonsgegevens in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving. Daarnaast voeren we een strikt beleid wie uw gegevens kunnen inzien en hebben daarnaast een protocol om datalekken te vermijden en komen wij verwerkingsovereenkomsten overeen met al onze leveranciers omtrent hun privacybeleid.

Mocht u uw gegevens willen inzien, laten aanpassen of laten verwijderen, neem dan contact met ons op. Dit kan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Zonder reactie of bericht gaan we er vanuit dat u hiermee voldoende geïnformeerd bent omtrent ons privacybeleid en dat we uw gegevens kunnen gebruiken om u te informeren omtrent de nieuwe collectie en aanbiedingen van ons bedrijf.

Als u van ons geen nieuwsbrief wilt ontvangen kunt u zich hiervoor ook uitschrijven.

De Ouwe Sunderklaaswinkel

Welkom bij dé Ouwe Sunderklaas winkel van Texel. Al meer dan 40 jaar koop je hier je feestartikelen voor Ouwe Sunder, maar natuurlijk ook voor Carnaval en andere Verkleedfeesten. De Link met deze Winkel Al bijna 40 jaar de huidige lokatie van Dodo wear de winkel die eind november wordt omgetoverd naar een feestwinkel. Het 'normale' assortiment van Baby-, Kinderkleding en Dames- en Herenjassen wordt tijdelijk verruild voor een divers assortiment aan Feestartikelen. Voor vele is dit dan ook de Snoepwinkel van het jaar. De Speulers komen vaak effe Kieke om ideeen op te doen voor hun te Speule Stukkie.

  • Binnenburg 12 - 1791CG - Den Burg
  • +31 222 310335
  • winkel@dodowear.nl

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief

keyboard_arrow_up