De Ouwe Sunderklaaswinkel is zodanig vastgelegd bij de KvK te Alkmaar.
De Ouwe Sunderklaaswinkel staat niet toe dat derden gebruikmaken van de naam De Ouwe Sunderklaaswinkel zonder hierover vooraf toestemming te hebben gevraagd.
Wanneer u hierover vragen heeft kunt u contact opnemen met Dodo wear

Het gebruik van intellectuele eigendomsrechten van De Ouwe Sunderklaaswinkel voor commerciële doeleinden is in geen enkele situatie toegestaan mits De Ouwe Sunderklaaswinkel daarvoor uitdrukkelijke toestemming heeft verleend.

website

De inhoud van deze website mag alleen worden gebruikt voor niet-commerciële privé doeleinden. Het is de gebruiker van de site niet toegestaan de inhoud van de site te vermenigvuldigen, door te sturen, distribueren, verspreiden of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder voorafgaande schriftelijke, toestemming van De Ouwe Sunderklaaswinkel.

De Ouwe Sunderklaaswinkel

Welkom bij dé Ouwe Sunderklaas winkel van Texel. Al meer dan 40 jaar koop je hier je feestartikelen voor Ouwe Sunder, maar natuurlijk ook voor Carnaval en andere Verkleedfeesten. De Link met deze Winkel Al bijna 40 jaar de huidige lokatie van Dodo wear de winkel die eind november wordt omgetoverd naar een feestwinkel. Het 'normale' assortiment van Baby-, Kinderkleding en Dames- en Herenjassen wordt tijdelijk verruild voor een divers assortiment aan Feestartikelen. Voor vele is dit dan ook de Snoepwinkel van het jaar. De Speulers komen vaak effe Kieke om ideeen op te doen voor hun te Speule Stukkie.

  • Binnenburg 12 - 1791CG - Den Burg
  • +31 222 310335
  • winkel@dodowear.nl

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief

keyboard_arrow_up